Health & Wellness

Vind je het fijn om een flinke sportsessie te pakken voordat je aan de slag gaat of wil je juist even goed ontspannen na een dag hard werken?

Onze Health & Wellness Faciliteiten voor iedereen

  • CHRIS Beauty Bar
  • NJOY Fitness
  • The Cryo & Spa Experience
Afbeelding
CHRIS Beauty Bar

One size fits all bestaat niet als het om je uiterlijk gaat. Daarom is CHRIS er voor je. Bij CHRIS vind je behandelingen op maat. Een perfecte match met wat jouw gezicht of lichaam op dat moment nodig heeft. Of je huid nu een behandeling nodig heeft of je (permanente) make-up wil laten aanbrengen: CHRIS is er voor jou. Tussen vergaderingen door of na een lange dag op kantoor – plan eenvoudig een afspraak wanneer jij tijd hebt.

Dit is CHRIS.

NJOY Fitness
NJOY Fitness

Fitnesscentrum NJOY biedt, naast moderne cardio- en fitnessapparatuur, diverse groepslessen aan. Ontspannen kan in het Turks stoombad, de sauna met lichttherapie of in de lounge onder het genot van een drankje of hapje. Speciaal voor bedrijven heeft het NJOY abonnementen die werkgevers aan hun werknemers kunnen aanbieden. Van energievol Zumba tot aan ontspannend yogalessen, Njoy is er voor iedereen.

The Cryo & Spa Experience
The Cryo & Spa Experience

Fit, stressvrij en vrolijk door het leven gaan wilt iedereen. Helaas lukt dit niet altijd door de dagelijkse drukte. Oprichter van The Cryo and Spa Experience, merkte dit ook en kwam cryotherapie tegen. Stap in de Cryosense cabine en laat je lichaam extreme kou ervaren. Laat na de behandeling je lichaam nog even nagenieten en neem plaats in de massagestoel. Geen tijd? Geen zorgen! De full body treatment duurt maar 15 minuten. Geef lichaam wat rust met The Cryo and Spa Experience en begin met een gezondere levensstijl.